Förlåt! - Det var ett tag sen :(

Ja, Ni får helt enkelt ha lite överseende med mig! Här har vi haft sjukt delux. Det började redan i slutet på september, då jag började känna mig snurrig (mer än vanligt) balansen var ur schack och det kändes som om allt inuti mig hade sjögång! Skit otäckt faktiskt. Men tjurade på en vecka innan jag tog mig till vårdcentralen. Där visade det sig att jag hade en sänka på 40 och fick svaret av sköterskan "Men förstår inte att du kan ha så hög sänka - du ser ju inte ens sjuk ut!"
Gick hem, de kunde ju inte göra nått. Så bara vänta ut det. På lördagen (dagen efter vc besöket) var jag på loppis och kom hem totalt knäckt!!! Jag ljuger verkligen inte när jag säger, jag VERKLIGEN stod i köket och hoppade! Förs så in i bomben... hutter hutter! 
In i stelhet dusch och stod säkert där i en timme. Lägger mig å försöker sova men snurrar så hemskt. Tog tempen och hoppla.... 39.8 i feber! Ahhh det var därför jag frös så hemskt. Börjar faktiskt bli sjuk.
På måndagen klev jag in på vc igen... nya prov. 179 i sänka!!! Ja jäklar... jag var verkligen sjuk. Visade sig att jag fått lunginflammation!  Hipp hurra så skoj! Eller not!
Mitt i denna vecka får även minstingen anfall (ska berätta om dessa mer senare) å efter det blir han ju super sjuk som vanligt. Slutade med sjukhus besök andhjälp penicillin. Dubbelsidig öroninflammation, bihålorna och luftrör. Går någon dag till så var det näst minsta som fick skyhög feber å dålig... in till vc, super hög sänka å resultatet var dubbelsidig öroninflammation även han! MEN VAD ÄR DETTA! 
Men nu får det väl ändå vara bra! Nä då blir jag sämre kan knappt andas och får ta mig till akuten. Inandas adrenalin, astmamedicin, ta massa prover och en röntgen. Lunginflammationen var kvar, 3 trasig revben (1 av helt), luftrörskatarr å en massa annat som jag nu inte kommer ihåg. Dagen efter kommer näst äldsta hem å är jättesjuk och hostar värre än innan. Han får penicillin (början till lunginflammation) och svårt att andas fick han astma medicin för. Rödsprängda ögon som vi kurera med ögondroppar. 
Barnen är nu igång friska och jag börjar komma tillbaka, men pjuuu så segt!
Så jag hoppas ni som sagt har lite överseende och förstår varför jag haft lite fullt upp ;)
 
Kram på er!